Dcore Sportsbra winners

rld

Hi!

I will write this post only in english so everyone understand. I have picked two winners now. One for the red one and one for the neon yellow one! I did pick two different people with great motivations to win. 

The winner for the red sports bra had this motivation: 

Hej Ellen! Vill först bara börja med att tacka dig för allt vad du gör för oss läsare! Tips, bilder, långa texter och inspirerande och motiverande inlägg som får oss (iallafall mig) att sträva efter en bättre hälsa och en hälsosam kropp! Att klicka in på din blogg varje dag gör mig så motiverad och engagerad i min

egen kropp vilket är så viktigt, för alla! Jag tror absolut inte att jag är ensam om att behöva den extra motivationen man får av dig nu när kylan börjar komma och det blir jobbigare att ta sig ut för att gå till gymmet! Så TACK, för allt du gör för mig!! Min motivering till varför jag skulle vilja vinna är väl inte speciellt annorlunda från de andra som också vill vinna skulle jag gissa. Jag tränar ungefär 6 gånger i veckan, och äger en sportbh, från Stayinplace. Den sportbhn är så sjukt bra men eftersom att jag köpte den för cirka 2,5 år sen är den lite  sönder. Färgen som var svart från början är nu grå ch till och med lite rosa efter missfärgning i tvätten haha, och sömmarna börjar svika. Så därför är jag i stort behov av en ny, och dessa verkar ju så bra och dessutom är de grymt snygga! Jag kan dessutom inte köpa en ?vanlig? sportbh från H&M eftersom att de tyvärr inte fungerar för mig, så jag måste lägga mer än halva studiebidraget för att hitta en riktigt bra som ger bra stöd till mig, vilket inte känns så kul när jag försöker spara till körkort och utlandsresor! Du och säkert många andra tjejer förstår väl mig, ibland känns det inte så roligt att vara tjej haha! Men ja, detta var nog min motivering..hoppas den räcker för att vinna den rosa sportbhn! Ha det så bra Ellen och jag hoppas att du kommer fortsätta att motivera oss läsare! TACK <3 

The winner of the neon one had this motivation: 

Before last year I?ve always been a ?sports hater?: everything even related to sports was like poison to me :D i didn?t like it at all. That + my eating disorder, BED, was not a good combination. I gained weight, and in January 2012 my weight was 84 kilos. I was horrified. I knew that I have to do something, but didn?t know where to start. Motivation was zero, my now ex-boyfriend told me I need to lose weight and I was really sad in every way. In summer, me and my boyfriend broke up, and that was like a start of a new life for me: I started to eat better and less, almost got rid BED and got cheers and motivation from my good friend (that became my boyfriend later hehheh :D ). Since that January 2012, I have lost 15 kilos and not only burned fat, but also gained muscles. AND fell in love with gym  
  1. Hej! Jag vill bli mer ”slimmare” i kroppen. Hur ska jag träna då? Ska jag kombinera kondition med styrka för att kunna bli av med lite överflöd samt att få muskler? Och hur bör man äta då? Tacksam för svar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..