Saturday – sweet – saturday

Äntligen lördag! Äntligen fick jag sovmorgon, jag sov tills klockan elva och nu sitter jag hemma hos min pojkvän och äter frukost. Äggen vr tyvärr slut så jag var tvungen att bryta min ”ingen mjölk i dieten” och göra det bästa av situationen och fylla ut mina 3 ägg som uteblev med något annat som faktiskt min pojkvän hade hemma. Det fick bli havregrynsgröt som vanligt toppat med keso istället för mina ägg och sen en protein shake på det! Himla gott, jag är supermätt nu och är redo att ta den här lördagen med storm! 

Äntligen lördag! Äntligen fick jag sovmorgon, jag sov tills klockan elva och nu sitter jag hemma hos min pojkvän och äter frukost. Äggen vr tyvärr slut så jag var tvungen att bryta min ”ingen mjölk i dieten” och göra det bästa av situationen och fylla ut mina 3 ägg som uteblev med något annat som faktiskt min pojkvän hade hemma. Det fick bli havregrynsgröt som vanligt toppat med keso istället för mina ägg och sen en protein shake på det! Himla gott, jag är supermätt nu och är redo att ta den här lördagen med storm! 

Jag har inte helt ledigt idag utan jag måste plugga en del, Malin är påväg hit nu så ska vi ut och filma lite till en dokumentär som vi spelr in (jag går som sagt sam-media linjen på gymnasiet) och sen så blir det gym för mig första gången sen i tisdags. Anledningen till det är också att skolan har tagit all min tid efter skolan den här veckan. Men idag tänker jag inte missa gymmet för något i världen!

DSC_0004

DSC_0007

DSC_0017

At last Saturday! I finally got to sleep late, I slept until eleven o’clock and now I’m sitting in my boyfriends kitchen having breakfast. They didn’t have any eggs at home unfortunately so I had to break my ”no milk in the diet,” thing and make the best of it and fill up my 3 eggs  with something else that my boyfriend actually had at home. It ate my ordinary oatmeal and topped with cottage cheese instead of my eggs and then a protein shake on it! Amazingly good, I’m super stuffed now and are ready to take this Saturday by storm!
 
Im not completely off today but I have to study a lot, Malin is on her way here now so we’re going out and shoot a bit for a documentary that we re doing for a school work  and then Im of to the gym for the first time since last Tuesday. The reason for it is that the school has taken all my time after school this week. But today I will not miss the gym for anything in the world!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..