Ändrade planer ang. Fitnessfestivalen

Jag skrev tidigare i veckan att jag ska ner dit på lördag kväll och kommer finnas på mässan på söndag. Men jag hittade en billig biljett ner redan imorgon så jag kommer åka ner till Göteborg imorgon efter skolan ensam och kommer under lördagen att befinna mig I BMR Sportnutrions monter på Fitnessfestivalen. Det ska verkligen bli jätteroligt, måste dock erkänna att jag är lite nervös. Detta var ju inte planerat direkt. Jag vet att flera av tjejerna har deffat inför det här och att de förra året var klädda i endast sport bh och tights. Så även om jag är nere på en fett% på endast 14% så kommer jag se stor ut i jämförelse med de andra BMR Angels tjejerna som är nere på 8-10% fett… Heheh men vad ska man göra? Jag får se bort från att jag nog tyvärr kommer vara den minst deffade tjejen! Hehe man kanske får ha på sig ett linne eller likande i år? ;) Eller så är jag bara stolt över vad jag har åstakommit än så länge, jämföra med sig själv är bättre än att jämföra med andra, så det ska nog bli bra :)

Jag skrev tidigare i veckan att jag ska ner dit på lördag kväll och kommer finnas på mässan på söndag. Men jag hittade en billig biljett ner redan imorgon så jag kommer åka ner till Göteborg imorgon efter skolan ensam och kommer under lördagen att befinna mig I BMR Sportnutrions monter på Fitnessfestivalen. Det ska verkligen bli jätteroligt, måste dock erkänna att jag är lite nervös. Detta var ju inte planerat direkt. Jag vet att flera av tjejerna har deffat inför det här och att de förra året var klädda i endast sport bh och tights. Så även om jag är nere på en fett% på endast 14% så kommer jag se stor ut i jämförelse med de andra BMR Angels tjejerna som är nere på 8-10% fett… Heheh men vad ska man göra? Jag får se bort från att jag nog tyvärr kommer vara den minst deffade tjejen! Hehe man kanske får ha på sig ett linne eller likande i år? 😉 Eller så är jag bara stolt över vad jag har åstakommit än så länge, jämföra med sig själv är bättre än att jämföra med andra, så det ska nog bli bra 🙂

Det kommer i alla fall vara superkul! Så om ni är på fitnessfestivalen på lördagen kom gärna förbi BMR och hälsa på mig! Jag kommer att vara där på söndagen också men kommer då att vara med miin bästavän som kommer ner på lördagkväll och gå runt på mässan som alla andra. Hoppas på att få träffa några av er i alla fall! 🙂

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjg4NjA2NztzOjE6InciO2k6NTc1O3M6MToiaCI7aTo5OTk5O3M6MToiYyI7aTowO3M6MToicyI7aTowO3M6MToiayI7czo0MDoiYWI3MTNlMmUzZjA5MDExZjM5ZjQ4Njk5MWY0MzNmNjIyNDg3YjQ0MyI7fQ==

 

  1. Någon som kämpar så hårt med träningen som du gör ska inte behöva skämmas över sin kropp, oavsett hur alla andra ser ut! Va stolt över din kropp och det du har åstakommit för din kropp är verkligen jättefin! 

  2. Hej Ellen! Jag undrar bara om du äter mycket ekologiskt? Eftersom du är så noga med vad du äter och med träning för att få bäst resultat så är det en väldigt bra väg att gå. För att slippa alla tillsatser och konserveringsmedel som finns i icke ekologisk mat. =) Elina

  3. Det spelar ingen roll hur deffade de andra är, för du ärskitsnygg i vilket fall som helst! Jämför aldrig med någon annan,du är du och du är superbra.

  4. Min dag blev precis hur jävla bra som helst, hoppas på att få träffa dig på lördag om jag vågar mig fram! Största insperationen är du verkligen, och du är grym! Jag kommer på lördagen själv då jag inte har en enda kompis som tränar som jag gör, men vad gör det lixom om du är där? du fattar inte hur taggad jag är på det! tack för att du finns <3  

  5. Personligen så tycker jag att en fettprocent på 14% ärsnyggare än en på 8-10%. Kämpa på bruden för du är skitsnygg och enstor inspiration för mååånga många brudar (och killar) där ute!<3

  6. Hej Ellen! Jag såg dig i lördags på fitnessfestivalen men jag gick inte fram och hejade (känner mig för ”gammal” för sånt med mina 22 år haha) men iaf, så tycker jag att du solklart var snyggast av alla i BMR-montern. Det var flertalet av de andra som bara såg översminkade och ja, jag vet inte vad jag ska kalla det .. ”attentionwhores-varning” medan du såg sådär hälosam och glad ut som man vill mötas av som kund.  Att se folk i sport-behå och shorts är ingenting som jag iaf inspireras av så du ska inte alls behöva gå runt och må dåligt över det! You rock girl! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..