My favorites right now

Som ni vet är jag en periodare när det kommer till mat. Som i sommras hade jag jordnötssmör på allt, verkligen på allt! Ett tag var det kvarg till både frukost, mellis och kvällis, sen var det havregrynsgröt varjedag ett lååångt tag också. 

Nu är det stekt ägg och protelux som är mina favvisar. Jag skulle kunna leva på stekt ägg och protelux. Alltså jag kan inte komma på något godare än en protelux protein shake blandat med iskallt vatten och is – detta ska drickas med sugrör. Ååh, bättre än glass. 😀

Sen ett perfekt stekt ägg, antingen lite lätt saltat eller med en tunn skiva salami på. Himmel i min mun. Helst ska dessa två avnjutas samtidigt för att det ska bli perfekt. 

Vad är era absoluta favorit foods just nu? 🙂 

DSC_0009

large

This is the first time in like forever that I post a pic that isnt mine, but these eggs looked so perfect that I had to repost it from weheartit. 

DSC_0037

 

As you know, I like different foods in periods. As of last summer, I had peanut butter to everything, really everything! For a while, I ate quark at both breakfast, snack and night snack, then there was a time when I ate  oatmeal everyday too.
 
Now it’s fried eggs and protelux who are my favorites. I could live on fried eggs and protelux.  I can not think of anything better than a protelux protein shake mixed with ice cold water and ice – this should be drunk with a straw. Ooh, better than ice cream. 😀
 
Then a perfectly fried egg, either lightly salted or with a thin slice of salami on. Heaven in my mouth. Ideally, these two should be eaten as one meal for it to be perfect.
 
What are your favorite foods right now? 🙂

 

  1. My favorite snack right now is skyr (the equivalent to quark in denmark) frozen berries or apple with cottage cheese and peanut butter – i can eat that on every meal literally! I also love pancakes and meatballs with pasta (fuldkorn) and little bit of ketchup. The best stuff! 

  2. Blanda 2dl vatten, 1dl havregryn, 1dl hallon, lite kardemumma, MYCKET kanel och lite salt och koka upp tillsammans = en underbar havregrynsgröt. Mosa en halv banan och lägg på och strö på ännu mer kanel. Sjukt galet gott. Alltså verkligen. Lättstekt ägg med lite salt är också gött.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..