Thai for lunch

Idag har jag varit på två studiebesök med skolan. På morgonen var jag på Riksbanken och på eftermiddagen på Sveriges Radio. Gud vilken lång dag, haha studiebesök i all ära men två på raden. Det blev lite mycket och de flesta tappade fokus i slutet på dagen. Imorgon är det ännu ett studiebesök men sen hoppas jag att det inte ska bli några fler på ett tag. 

Med tanke på att jag varit ute och sprungit på stan hela dagen så har bloggen skjutits åt sidan. Men jag har inte glömt den, vi var på Kungshallarna och åt lunch idag och jag tänkte visa er. Jag åt ”Kyckling med grönsaker” från en kinesisk resturang. Av någon anedning åt jag inte ens hälften av maten, jag var inte alls hungrig bara! 

DSC_0003

DSC_0012

 

Today I have been on two trips with school. In the morning I was at the riks bank and in the afternoon on the Swedish Radio. God what a long day, haha ??school trips are all very well, but two of the line. It got a bit much and most lost focus at the end of the day. Tomorrow is yet another one, but then I hope there will not be any more for a while.
 
Given that I had been out running around town all day  the blog has been pushed aside. But I have not forgotten it, we were at the Royal halls and ate lunch today and I wanted to show you. I ate ”Chicken with Vegetables” from a Chinese resturant. For some reason I didnt even ate half of it, I was not hungry at all 🙁

 

  1. Hej!Älskar din blogg och tycker du är en riktigt bra förebild mot alla tjejer som inte vågar lyfta vikter. Du är otroligt grym som hinner med SA, pojkvän,vänner och träningHar 2 frågor bara VILL verkligen att du svarar på 1. 1. Vad tycker du om alkohol och träning. Har detta som skoluppgift och vill gärna ha din åsikt. Har redovisning om det och ser din åsikt extremt värdefull. Skulle betyda enormt mycket för mig !!!!!! 2. Vilka är dina favorit artister/filmer? Tack för att du läser detta. 🙂 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..