Breakfast in pictures.


Godmorgon!

 

Det blev ett sent godmorgon idag men idag är min sista lediga dag innan min utbildning drar igång igen så jag passade på att ta vara på det och ha en lång sovmorgon idag. I morgon blir det tillbaks till de vanliga, upp och köra power walk 05:15 på morgonen. Idag kom jag ut för min power walk först vid strax innan elva, jag fick ”sällskap” av Malin hela rundan. Hon gick inte med mig utan hon satt hemma hos sig och åt frukost och pratade med mig i telefon i mitt headset 60 minuter. Hon är så fin, hon vet att jag kämpar och hon gör verkligen ALLT för att stötta mig till 110%, även hänger med på power walks fast på avstånd…. 🙂

 

 I skrivande stund sitter jag med min standard frukost 3 knäckemackor med skinka och gurka + en protein shake. Även om jag har ätit detta hur många dagar på rak som helst så tröttnar jag inte, frukost är det godaste på hela dagen tror jag. 

 

// Good morning!

 

It was a late good morning today, but today is my last day off before my education starts again so I took the opportunity to take advantage of it and sleep as long as I felt for today. Tomorrow it will be back to the usual, and do my power walk 5:15 in the morning. Today I came out for my power walk first at just before eleven, I got the ”companionship” of Malin the whole round. She did not go with me but she was sitting in her own house and ate breakfast and talked to me on the phone in my headset for 60 minutes. She’s so fine, she knows I’m struggling and she really does EVERYTHING to support me 110%, even hanging on power walks onto the distance …. 🙂

 

 At this writing, I am sitting with my standard breakfast: 3 crisp breads with ham and cucumber + a protein shake. Although I have eaten this how many days straight any time I don’t get tired of it, breakfast is the most delicious meal of the day I think. //

 

  1. Hej Ellen! Skulle bli så glad om du berättar vad du har i den där protein drinken p hur du gör den?? Den ser så krämig ut!! 🙂 Tusen tack på förhand! Kram

  2. hej ellen! Kan du inte snälla berätta vad du har i den där proteindrinken och hur du har gjort den?? Den ser så krämig ut!! Tusen tack på förhand! 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..