Friday dinner.

 

Min pappa bjöd på middag här om kvällen. Jag har bott hos min mamma nu i 6 veckor och har faktiskt konstigt nog inte ätit middag hemma med min pappa, syster och min pappas sambo på hela tiden. Men i fredags kom jag över och min pappa hade gjort någon typ av grekiska biffar med klyfta potatis och god sallad. 

 

// My dad made ​​us dinner the other night. I have lived with my mother now for 6 weeks and have actually strangely not eaten dinner at home with my dad, sister and my dad’s partner on all the time. But now this Friday, I came over and my dad made some type of Greek steaks with potatoes and  good salad. //

 

  1. Hej! Trots att du är några år yngre än mig är du en inspiration och jag gillar din blogg skarpt! Jag har själv under alldeles för många år behandlat mig själv som skiten under skorna och haft en blandning mellan anorexi, ortorexi och bulimi. Jag älskar att träna, ofta och mycket, vilket jag har gjort hela mitt liv och mår skit om jag inte får göra det. Jag tycker också om att ha en bra kosthållning. Men, istället för att gå upp klockan fyra på morgonen och panikspringa i minusgrader och i bara äta sallad eller hetsäta upp 1000kr per dag, har jag bestämt mig för att göra slut en gång för alla med spöket i huvudet och börja lyssna på mig själv. Äta bra mat utan förbud och träna för att bli stark och orka mer. Jag har gett upp kampen mot mig själv och har börjat kämpa för mig själv istället.
    Efter allt blaj har jag en fråga: jag försöker hålla mig till sött under helgerna och fokusera på bra mat istället på vardagarna.Jag vet att bra och tillräcklig mängd mat är a och o.Vad har du för tips när sötsuget ändå gör sig påminnt på vardagarna?
    Fortsätt med det du gör, tack för en bra blogg!

  2. Jag har ett JÄTTE stort problem! Jag gymmar, och alltid när jag använder maskiner tittar jag noga på bilder och beskrivningar. Jag försöker få kroppen i exakt samma läge som på bilderna osv. MEN, det känns alltid på fel ställe!! Om det ska kännas i låren, känns det i vaderna. Och när jag gör squats känns det i mina knän och liiite lår. jag vill bygga på min rumpa alltså! :((( snälla hjälp, vad är felet?

  3. Såg dig idag, och shit trodde inte man kunde bli så starstruck haha:) måste säga att du va sjukt fin i verkligheten (som även på bild) Ha de så bra, o fortsätt med de du gör, sjukt grym är du♥ kram op dig

  4. Såg dig idag, och shit trodde inte man kunde bli så starstruck haha:) måste säga att du va sjukt fin i verkligheten (som även på bild) Ha de så bra, o fortsätt med de du gör, sjukt grym är du♥ kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..