Sleeveless

From HERE 

 

Jag är ju en sucker för Better Bodies, och dessa armlösa hoodies föll mig i smaken. Kanske ska klicka hem en av dem sen till våren när jag har kommit igång med träningen ordentligt igen. Gud vad jag längtar nu! Jag har vilat 3 veckor nu, 3 veckor to go. Men jag ska nog ringa kliniken och fråga om jag inte kan få träna lite ben i alla fall. Sist jag var där va det ett nej på träning överhuvudtaget men jag saknar det så! I annat fall kanske jag ska strunta i mina power walks utomhus och gå till gymmet och gå på bandet lite och stretcha någon timme istället, bara för att få komma till gym miljön och snacka med grabbarna lite. Dessutom, tänk hur vig jag skulle bli om jag stretchade en halvtimme eller timme varenda dag!

 

// I’m a sucker for Better Bodies, and these sleeveless hoodies fell to my taste. Perhaps I will order one of them till spring when I got started with training properly again. I long now! I have rested 3 weeks now and there is 3 weeks to go. But I’ll probably call the clinic and ask if I at least can do a leg session. Last time I was there they said no to all types of training whatsoever but I miss it so much! Otherwise, maybe I’ll ignore my power walks outdoors and going to the gym and walk on the treadmill instead and stretch an hour instead, just to get to the gym environment and talk with the guys a little. Also, think how agile I would be if I stretched a half-hour or hour every day! //

 

  1. Men OJ! Seriöst sex veckors vila från all gymträning?? Jag körde power walks de två första veckorna sen började jag träna lite smått ben efter två veckor. Gick HUR bra som helst. Nu vet ju inte jag om du fått några komplikationer.. men har du inte fått det så tycker jag du ska börja träna om du känner att din kropp tillåter det. Känn efter helt enkelt. Känns något fel så gör inte. Låter fan hårt med sex veckor 😛

    Du gjorde ett bra val, jag är sååå nöjd med min tuttar till min muskulösa kropp. LOVE it 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..