Pepsi max

Jag känner själv att jag har segat ihop lite, jag är väldigt stressad över att hinna med skolan nu innan studenten. Det är svårt att plugga på distans hemifrån, man kan inte få hjälp och det gäller att ta sig tiden att sätta sig ner och börja. Igår satt jag i över 8 timmar i sträck, sedan gym och en power walk. Idag blir det tvärt om ordning, jag var på gymmet tidigt idag och nu resten av dagen blir det plugg och sen en power walk. 

IMG_4333IMG_4330IMG_4332

Jag känner själv att jag har segat ihop lite, jag är väldigt stressad över att hinna med skolan nu innan studenten. Det är svårt att plugga på distans hemifrån, man kan inte få hjälp och det gäller att ta sig tiden att sätta sig ner och börja. Igår satt jag i över 8 timmar i sträck, sedan gym och en power walk. Idag blir det tvärt om ordning, jag var på gymmet tidigt idag och nu resten av dagen blir det plugg och sen en power walk. 

Jag kör på en pepsi max med citron och is nu för att tagga till, PLUGG MODE IS ON. Typ

// I myself know that I have been plodding along up a bit, I’m very stressed about keeping up with school now before graduation. It is difficult to study remotely from home, you can not get help and you have to take the time to sit down and begin. Yesterday I sat for over 8 hours straight, then gym and a power walk. Today, it is contrary order, I was at the gym early today, and now the rest of the day there will be study and then a power walk.

Im having a Pepsi Max with lemon and ice now for tagging to STUDY MODE IS ON. kinda //
 1. Been there done that ^_^. skitjobbigt när gymmet blir lidande av plugg, men what to do liksom…
  En fråga: Hur länge har du tränat seriös styrketräning som du gör nu?

 2. Hej!!
  Jag gillar dig starkt och du är en av mina inspirationskällor! Borde finnas fler som du!
  Jag har en fråga: kan man bli ambassadör för nocco? Och hur går man tillväga då?
  Ha en bra helg!!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..