Drop it like a squat

Idag äter jag lite extra carbs, eller ganska mycket extra till och med. I vilket fall så resulterade extra mycket mat i ett extra bra pass, jag hade bra feeling redan innan så jag bestämde mig för att gå dit och träna ensam med mitt head set för en gång skull. Så jag gick in med bra fokus och bra musik och körde på i min egen lilla bubbla. Det är inte ofta som jag inte pratar med någon ens mellan seten, jag tror att det har hänt en enda gång tidigare. Detta betyder också att jag inte har en enda bild eller video för den delen heller. MEN det gick väldigt bra vilket är det viktigaste!

FullSizeRender-14

Knäböj
Massa böj, både pulsande i bottenläge, paus böj, hela böj etc i någon minut med 20 kg
15 reps * 1 set 5
0 kg
12 reps * 1 set 8
0 kg
5 reps * 5 set 100 kg

Hack-squat där jag står omvänt
15 reps * 1 set 60 kg
15 reps * 1 set 9
0 kg
15 reps * 1 set 12
0 kg
15 reps * 2set 15
0 kg

Cable kick-backs
12 reps / ben * 5 set 25  kg

Racka ”marklyft” eller ”good mornings” i cable 
15 reps * 5 set 90 kg

Liggande lår curls NEGATIVA
6 reps * 4 set

// Today I eat a little extra carbs, or quite extraordinary, even. In any case, the result in extra food in an extraordinary good session, I had a good feeling before so I decided to go there and work out alone with my head set for once. So I went in with good focus and good music and drove on in my own little bubble. It is not often that I do not talk to anyone even between sets, I think it has happened only once before. This also means that I do not have a single picture or video, for that matter either. But it went very well, which is the most important!

Squats
Pulp squat, both pulsed into the bottom position, pause squats, the whole motion etc in a minute of 20 kg
15 reps * 1 set 50 kg
12 reps * 1 set 80 kg
5 reps * 5 sets 100 kg
 
Hack-squat where I stand reverse
15 reps * 1 set 60 kg
15 reps * 1 set 90 kg
15 reps * 1 set 120 kg
15 reps * 2set 150 kg
 
Cable kickbacks
12 reps / leg * 5 sets 25 kg
 
 ”deadlift” or ”good mornings” in Cable
15 reps * 5 sets 90 kg
 
Lying leg curls NEGATIVE
6 reps * Set of 4 //
  1. Shit vad grym du är!! Det låter som ett helt underbart pass, så gött! Jag själv är sjuk just nu så jag blir verkligen avundsjuk haha. Snart är jag tillbaka med och kör nästan lika bra som dig 😉 Kram Ellen!

  2. Hur mycket äter du nu ungefär på en dag? har du kunnat gå upp i kcal sen du va hos läkaren och fick hjälp? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..