16 days till Vacation

Nu är det bara 16 dagar kvar tills jag sitter på flyget för semester med Clara, och det är bara 15 dagar kvar tills jag tar studenten! Jag får ju en hyfsat bra start på livet som icke student, en resa redan dagen efter. Jag åker med Clara, vi har bokat ett hotell med 16 års gräns så det kommer vara lugnt antar jag. Det ligger princip PÅ stranden, det va bra gym med hantlar upp till 35 kg och Sats hade egna klasser på hotellet. Så det blir en vecka då vi bara kommer att ta det lugnt, en riktig mysresa. God mat, svettiga träningspass och sköna dagar vid havet och poolen. Jag ser verkligen fram emot detta, jag har haft ett jobbigt år men sjukdom och stress kring skola och allt vad det är. Så att få släppa allt och bara ta det lugnt en vecka är rena drömmen. Nu är det inte långt kvar! Alla bilder ovan är från hotellet vi kommer att bo på. :) 

AYTSUOC1029_2_30AYTSUOC1065_2_30AYTSUOC1088_2_30AYTSUOC1007_2_30

Nu är det bara 16 dagar kvar tills jag sitter på flyget för semester med Clara, och det är bara 15 dagar kvar tills jag tar studenten! Jag får ju en hyfsat bra start på livet som icke student, en resa redan dagen efter. Jag åker med Clara, vi har bokat ett hotell med 16 års gräns så det kommer vara lugnt antar jag. Det ligger princip PÅ stranden, det va bra gym med hantlar upp till 35 kg och Sats hade egna klasser på hotellet. Så det blir en vecka då vi bara kommer att ta det lugnt, en riktig mysresa. God mat, svettiga träningspass och sköna dagar vid havet och poolen. Jag ser verkligen fram emot detta, jag har haft ett jobbigt år men sjukdom och stress kring skola och allt vad det är. Så att få släppa allt och bara ta det lugnt en vecka är rena drömmen. Nu är det inte långt kvar! Alla bilder ovan är från hotellet vi kommer att bo på. 🙂 

// Now it’s only 16 days left until I sit on the plane for vacation with Clara, and there are only 15 days left until I graduate! I get  a pretty good start in life as a non-student, a trip the day after. I go with Clara, we have booked a hotel with 16 years limit so it will be quiet, I guess. It is basically on the beach, and it has a good gym with weights up to 35 kg and SATS had their own classes at the hotel. So it will be a week when we will just take it easy, a real cozy vacation. Good food, sweaty workouts and lazy days by the sea and the pool. I’m really looking forward to this, I have had a tough year with illness and stress about school and everything what it is. But to get away from this country and get the chance to to drop everything and just take it easy one week is a dream. Now it is not far behind! All images above are from the hotel we will stay at. 🙂 //

 1. Åh vad härligt! 🙂 Själv åker jag till Kreta om 14 dagar tillsammans med min pojkvän och där är det också 16 årsgräns. Vi var där förra året med och det var så himla underbart! 🙂 Hoppas du också får en underbar semester!

 2. Åh vad härligt! Kul att åka iväg ihop! 😀 <3 
  Jag har en snabb fråga: dina selfies är så galet fina. Använder du något filter eller fotar du bara rakt upp och ner med din Olympus och så blir det så perfekt ljus alltid? 😀 
  KRAM 

 3. Åh vad härligt! Kul att åka iväg ihop! 😀 <3 
  Jag har en snabb fråga: dina selfies är så galet fina. Använder du något filter eller fotar du bara rakt upp och ner med din Olympus och så blir det så perfekt ljus alltid? 😀 
  KRAM 

 4. Åh vad härligt! Kul att åka iväg ihop! 😀 <3 
  Jag har en snabb fråga: dina selfies är så galet fina. Använder du något filter eller fotar du bara rakt upp och ner med din Olympus och så blir det så perfekt ljus alltid? 😀 
  KRAM 

 5. Hej Ellen! Ser helt drömlikt ut! Undrar vad hotellet heter och vart ska ni?? 😀 Är själv i resetankar och det där ser helt magiskt ut!

 6. Åh, avis! Vilken stad är det? 🙂
  Undrar även hur du gör när du räknar ditt kalori-intag under dagarna, använder du någon ppa elelr liknande eller räknar du bara ut det m.h.a. typ det som står på paketen?
  Du är bäst!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..