He flies above us

11375287_784311105017394_57352986_n

Jag tog en paus nu under helgen från bloggen. En god vän till mig gick bort i lördags och jag har helt ärligt varit totalt förstörd. Det är sjukt hur snabbt saker och ting kan förändras, hur man ena dagen kan sitta mitt emot varandra i varsin fotölj på gymmet och skämta med varandra och dagen efter så finns dem inte där längre. Den här killen har jag träffat princip varenda dag i 2,5 års tid och plötsligt så kommer jag inte göra det mer, allt utan förvarning. 

Det gör så ont i mig, så ont att livet kan vända så snabbt och så ont att han gick bort i så ung ålder. Men jag hoppas med hela mitt hjärta att han är på en bättre plats nu. 

All kärlek till dig D. Du fattas oss. <3

// I took a break now over the weekend from the blog. A good friend of mine passed away this past Saturday and I have honestly been totally destroyed. It’s crazy how quickly things can change, how you one day can sit opposite each other in separate armchairs at the gym and joke with each other and the day after they are not there anymore. I have seen this guy nearly every day for 2.5 years and suddenly I will not see him anymore, all without a warning.

It hurts so much to me, it hurts that life can turn so quickly and it hurts that he passed away so young. But I hope with all my heart that he’s in a better place now.
 
All love to you D. We miss you. <3 //
  1. Att förlora någon är aldrig enkelt. Dessa människor lämnar ett stort hål efter sig. Det tar tid att läka sånna sår och det är just det som det måste få, ta tid. Har själv förlorat personer som stått mig nära, det är för jävligt, gör så jävla ont och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen med sig själv. Sköt om dig och ta hand om varandra ni som sörjer <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..