Vapiano Gamla stan

Hanna fyllde år igår så vi åt middag på Vapiano i gamla stan. Jag brukar alltid äta sallad nästan så jag vaierade mig och beställde en pasta med oxfile. Detta är matkärlek, men gud så mätt man blev! Jag hann äta halva portionen bara innan magen kändes överfull. Men gott var det och vi hade en bra kväll! 

IMG_5269IMG_5278IMG_5281IMG_5283IMG_5285IMG_5294IMG_5292

Hanna fyllde år igår så vi åt middag på Vapiano i gamla stan. Jag brukar alltid äta sallad nästan så jag vaierade mig och beställde en pasta med oxfile. Detta är matkärlek, men gud så mätt man blev! Jag hann äta halva portionen bara innan magen kändes överfull. Men gott var det och vi hade en bra kväll! 

// It ws Hanna’s birthday yesterday, so we ate dinner at Vapiano in the old town. I always eat salad so I vaiated myslf and ordered  pasta with fillet of beef. This is food lovw, but oh dear, you got really full! I managed to eat half the portion just before my stomach felt full. But it was good and we had a great evening! //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..