A night out

Jag var ute igår som sagt, vi var på Ambassadeur inne i stan. Trots att jag inte drack något så känner jag mig ändå otroligt sliten idag dagen efter, jag var hemma och i säng först vid 6 på morgonen och sen gick jag ändå upp med tiden så det blev bara 3 timmars sömn inatt, så lite trött är jag nog. Men det var helt klart värt det, vi hade en jättebra kväll. :) 

P8291852P8291883P8291885

Jag var ute igår som sagt, vi var på Ambassadeur inne i stan. Trots att jag inte drack något så känner jag mig ändå otroligt sliten idag dagen efter, jag var hemma och i säng först vid 6 på morgonen och sen gick jag ändå upp med tiden så det blev bara 3 timmars sömn inatt, så lite trött är jag nog. Men det var helt klart värt det, vi hade en jättebra kväll. 🙂 

Idag funderar jag faktiskt på om jag ska  packa ihop hela mitt rum och flytta hem till mamma. Jag bor ju enbart hos min pappa men känns som att jag kanske skulle behöva komma bort lite. Då är det skönt att jag har ett eget rum hos mamma som står tomt. 

// I was out yesterday like I said, we were at the Ambassadeur. Although I did not drink anything I still feel incredibly worn out today, the day after, I was home and in bed first at 6 in the morning and then I went still up in time, so it was only three hours of sleep last night, so Im a little tired probably. But it was totally worth it, we had a great evening. 🙂

Today I wonder indeed if I’ll pack up my room and move home to my mom. I live with my dad and sister now, but I feel like I might have to take a break and get off a bit. Then it is nice that I have my own room in my moms apartment too. //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..