Brown highlights

Jag var på Rapunzel of Sweden i Stockholm igår och fixade håret. Jag kände för en förändring så jag slingade håret med bruna slingor, så nu känner jag mig lite sådär höstfräsch! :D 

DSC_0253DSC_0260DSC_0188DSC_0296DSC_0181DSC_0195DSC_0232

Jag var på Rapunzel of Sweden i Stockholm igår och fixade håret. Jag kände för en förändring så jag slingade håret med bruna slingor, så nu känner jag mig lite sådär höstfräsch! 😀 

Jag har i färgerna #14/60 Cendre Ash Blond och #P8/24 Strawberry Brown. Jag är verkligen jättenöjd! Haha, var så himla nervös att bli mörkare nu eftersom att jag alltid är superblond, jag brukar ha i en mix av platina blonda slingor och en annan färg som jag inte ens minns så detta är minst sagt annorlunda. Men annorlunda på ett bra sätt enligt mig själv, jag tror att jag kommer trivas riktigt bra i den här färgen!

På bilderna har jag lockat håret med Rapunzels Beachwave Curl tång, finns// I was at  Rapunzel of Sweden in Stockholm yesterday and fixed my hair. I felt for a change so I dyed my hair with brown highlights, so now I feel a bit autumn fresh! 😀

I have the color #14/60 Cendre Ash Blonde and #P8/24 Strawberry Brown. I’m really pleased! Haha, I was so nervous get darker now because I am always super blond, I usually have a mix of platinum blonde highlights and another color that I do not even remember so this is different. But different in a good way, according to myself, I think I will enjoy this color!
 
In the pictures I have curled my  hair with Rapunzels Beachwave Curl, available
LOADING..