Cinnamon bun flavored casein powder

Godmorgon! 

P9082087P9082092P9082098P9082093

Godmorgon! 

Jag minns faktiskt inte om jag har tipsat om den här smaken tidigare. Men eftersom att det är drömmigt god så kan jag göra det nu för säkerhetsskull tänkte jag. 😉 Jag kör faktiskt inte på särskilt mycket kosttillskott. Just för tillfället (de senaste månaderna tills nu) så har jag kört enbart på kasein och BCAA i kosttillskottsväg. Kasein äter jag princip alltid till frukost på gröten och kör alltid på Tyngre, klar favorit är smaken kladdkaka följt av nötkräm men sen kammar nog den här hem priset. Kanelbulle! 

// Good morning!

I do not really remember if I have given the tips about this flavor before. But since it is dreamy I will give ou the tips about it again for safety’s sake, I thought. 😉 I actually dont use a lot of nutritional supplements. At the moment (the last months until now), I have been going for casein and BCAAs in supplements. I eat casein,  almost always for breakfast on top of my oatmeal and always use the brand Tyngre my favorite flavor is chocolate mudcake followed by nut cream but then this flavor takes the prize. Cinnamon roll! //
  1. Hej Ellen!
    Är du sponsrad av Tyngre också eller är det mest NOCCO? Har de något samarbete med varandra?
    Med vänlig hälsning
    Johanna

  2. Hej ! Jag är en ung studerande tjej som just nu när jag inte pluggar håller på med min träning och det går framåt. Dock är det så att jag röker och har försökt sluta flera gånger då det verkligen inte är bra för hälsan ! Mina vänner har rekommenderat ecigg för mig och även sagt att det är mycket hälsosammare, och jag ville bara kolla med dig om du vet något om det? Är det pålitligt och hälsosammare? Det enda jag vet är att man köpa sitt kit på http://www.electrocigarette.se , hade varit tacksam för svar ! Ha det så bra, kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..