Anastasia contour kit

Åh äntligen är den min! Jag har faktiskt suktat lite efter denna palett från Anastastia. Det blev ju lite av en trend på instagram med alla dessa videos med ”contouring”, denna palett har varit himla poppis. Men dock ligger den på 645:- så jag har inte känt att jag har velat lägga den pengen på en sminkpalett riktigt. Men förra veckan när jag låg i sängen efter min operation och tyckte synd om mig själv så beställde jag den som en liten present till mig själv.

PA232113
DSC_0111
PA232116

Åh äntligen är den min! Jag har faktiskt suktat lite efter denna palett från Anastastia. Det blev ju lite av en trend på instagram med alla dessa videos med ”contouring”, denna palett har varit himla poppis. Men dock ligger den på 645:- så jag har inte känt att jag har velat lägga den pengen på en sminkpalett riktigt. Men förra veckan när jag låg i sängen efter min operation och tyckte synd om mig själv så beställde jag den som en liten present till mig själv.

Jag har inte riktigt hunnit testa den ordentligt, jag tror det krävs lite teknik och man får nog prova sig fram innan man får till det riktigt. 😀

// Oh finally it’s mine! In fact I have been longing a little after this palette from Anastastia for awhile now. It did get a little bit of a trend on instagram with all these videos with ”contouring”, this palette has been amazingly popular. But however its not for free, 645 swedish crones so I have not felt that I wanted to put those money on a makeup palette really. But last week when I lay in bed after my surgery and felt sorry for myself  I ordered it as a little gift to myself.

I have not really had time to try it properly, I think it requires some technique and you should probably try things out before you get to the real deal. 😀 //

LOADING..