Working day

DSC_0190

Jag vet inte vad det är med mig idag, men jag är så så så trött. Jag sov ändå tills 8 så det var ju princip sovmorgon såhär mitt i veckan, men ändå så är jag lite sego. Jag känner för att gå och lägga mig redan nu! Nej, men jag ska faktiskt ta av och byta tejpen på mina ärr idag första gången sen operationen för prick 2 veckor sedan och om HUDEN har läkt ihop sig så får jag faktiskt gå ut på en power walk (Hoppas hoppas).

Jag har idag bara jobbat på, jag var dock inne i stan och fikade med en vän ett par timmar. Dock så klickar vi så himla bra och pratade på så värst att jag helt glömde bort att fota något, så bilden ovan är faktiskt från igår. 🙂

// I do not know what it is with me today, but I’m so so so tired. I slept until 8am so it was basically like sleeping in the middle of the week, but I’m a little though anyway. I feel like going to bed right now! No, but I’ll actually take off and change the tape on my scars today the first time since surgery, spot on two weeks ago and if the skin has healed I am actually allowed to get out on a power walk (fingers crossed).

Today I have just been working, I was in city and had coffee with a friend a couple of hours though. However, as we click so amazingly good and spoke so worst that I completely forgot to take pictures of anything, so the photo above is actually from yesterday. 🙂 //

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..