Halloween makeup

Igår kväll var jag ute, på en torsdag! Jag tror aldrig att jag har varit ute på en torsdag tidigare, känns som en väldigt udda kväll att festa. BikBok hade en halloween fest som jag var på och sedan senare på kvällen drog jag och 3 vänner vidare till soap bar, jag hade en toppenkväll helt klart.

PicMonkey Collaghhhe
PicMonkeyihhhught Collage

Men det var inte det jag skulle skriva, eftersom att det var halloween på temat så sminkade jag på och lekte med ögonskuggorna ordentligt och toppade det hela med vita linser. Linserna gör så himla mycket, jag såg lite halv hysterisk ut och ögonen lös genom mörkret liksom. Jag hade inte planerat att gå från början med tanke på att jag fortfarande måste vara försiktig efter operationen men mina ärr såg bra ut så bestämde mig i sista sekund för att gå och hade då ingen bra utklädnad och linserna räddade verkligen allt! Jag la upp 3 av bilderna ovan på instagram och fick lite frågor om vilka produkter som jag använt för den här looken så det var faktiskt det jag tänkte lista för er i detta inlägg. 🙂

Produkter för ansiktet:
Bare minerals prime time
MAC studio fix fluid (nc31)
Loreal true match (hade den som concealer för att ljusa upp i t-zonen samt på haka och lite under käken)
Anastasia contour kit

.
Produkter för ögonen: 
Christian Dior ögonskugga, färg F214702/515
Naked basics palett, färg crave och Venus
Sen använde jag en glittrig vinröd skugga som jag tyvärr inte vet vart den är från.
Eyeliner från H&Ms egna sminkmärke
Lancome Paris kajal, färg cw318s
Ardell professional fransar
Maybelline Rocket Volume Express mascara
Linserna är köpta på Party Land

// Last night I was out partying on a Thursday! I do not think I’ve been out on a Thursday before, seems like a very odd night for partying. I was one a halloween party held by BikBok, and then later in the evening, I  and 3 friends went to soap bar, I had a great night clearly.

But that was not what I was about to write, because it was a Halloween theme  I made up and played with eye shadows properly and topped it all with white lenses. The lenses do so so much, I almost looked a little hysterical and the eyes was shining through the darkness as well. I had not planned to go from the start considering that I still have to be careful after the surgery but my scars looked good so decided at the last second to go and then I didn’t have a good costume and the lenses really saved everything! I posted three of the pictures above on my instagram and got some questions about the products that I used for this look so it was actually what I was thinking to list for you in this post. 🙂

Products for the face:
BareMinerals Prime Time
MAC studio fix fluid (nc31)
Loreal true match (I used this as concealer to brighten in the t-zone and on the chin and a bit on my lower jaw)
Anastasia contour kit

Products for the eyes:
Christian Dior eye shadow, color F214702 / 515
Naked basics palette, color Crave and Venus
Then I used a sparkly wine red shade which I unfortunately do not know where it’s from.
Eyeliner from H&M’s own makeup brand
Lancome Paris eye pencil, color cw318s

Ardell Professional lashes
Maybelline Rocket Volume Express mascara //

  1. hej Ellen! Jag gjorde en bröstförstoring på promfoma i tisdags den 27 oktober , men jag tycker det är så jobbigt att inte få träna nu efteråt. Så tänkte kolla med dig hur du gjorde under dom veckorna man enligt promfoma inte får träna? Gjorde du utfall eller benböj eller något eller lyssnade du på kliniken till fullo och inte tränade alls? Har kämpat för den kroppen jag har nu i flera månader och den känns så hemskt att bara lägga ner träningen helt fast man bör de.. Så hur klarade du av dom veckorna då träning är förbjuder ?? Kram

    1. Jag tränade inte alls på 8 veckor. Va försiktig nu så att du inte förstör dina fina bröst. När jag började träna bröst blev ju mina ”fula” eller ärren INNE i muskeln gick upp så implantaten halkade ner vilket nu resulterat i att jag har varit tvungen att göra om så jag kommer faktiskt inte träna bröst alls nu på ett bra tag. Min coach (Helene Ahlson) tränade inte bröst på 2 år efter operation. JÄTTEviktigt att du tar det lugnt nu när du är nyopererad, vila 8 veckor. Din kropp kommer inte bli förstörd, det som man ”förlorar” på vilan får man tillbaka sen. 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..