Varmare här än på mallis

Jag tog mig ut i solen trots att jag mådde lite dåligt. Det var verkligen SÅ skönt! Det är ju faktiskt varmare här i Stockholm än var det var på Mallis hela förra veckan när vi var där. Det var ju runt 22 grader på mallis och idag är det 27 grader i skuggan här hemma! Hur skönt är inte det?!

P5191043
P5191068
P5191049
P5191089
P5191044
P5191070

Vi har ingen sol på vår balkong tyvärr som ni kanske ser på bilden? Jag bor i det vita huset där bakom mig där jag sitter på bryggan, så det går inte riktigt att sola på balkongen. Vi har aldrig sol där utan solen går verkligen runt på så vis att den missar vår balkong alltid. Haha, typiskt! Men det är lite skönt också, hade solen legat på här hela sommaren så kanske det hade blivit väldigt varmt inne i lägenheten. Nu har vi det alltid ganska svalt vilket jag tycker är skönt.

Vi har ju dock hamnen precis nedanför huset så jag tog med mig en filt, dricka, solkräm och Barbie ner dit och tog på mig bikinin och la mig och solade där i ett par timmar. Jag låg inte där superlänge utan jag låg där i cirka 2 timmar nu innan jag gick in. Jag har en del jobb att göra och jag ska redigera morgondagens YouTube video. Men det var SÅ skönt att ligga där ute ett par timmar och bara njuta av solen! Mamma var med mig där ute första 40 minuterna men när Barbie blev för varm så åkte dem hem till sig och jag ringde till mormor och pratade med henne i telefon resten av tiden. MYSIGT!

Nu ska jag fixa ordning en lättare lunch, svara på några mail och påbörja redigeringen av videon! Vi hörs sen. Hoppas att ni också får njuta lite av vädret nu i eftermiddag! Kram


I went out in the sun even though I felt a little bad. It was really so nice! It’s actually hotter here in Stockholm than it was in Spain last week when we were there. It was around 22 degrees on Mallorca and today it’s 27 degrees in the shadow here at home! How nice is that?!

We have no sun on our balcony unfortunately as you may see the picture? I live in the white house behind me where I sit on the bridge so it’s not possible to sunbathe on the balcony. We never have a sun there actually, the sun really walking around so that it always misses our balcony. Haha, typical! But it’s a bit nice too, if the sun had been on here all summer, maybe it would have been very hot inside the apartment. Now it’s always pretty cool in here which I think is nice.

However, we have the harbor right below the house so I brought a blanket, drinks, sun cream and Barbie down there and took my bikinin and laid there for a couple of hours. I did not lay there very long, but I lay there for about 2 hours now before I went in again. I have some work to do and I will edit tomorrow’s YouTube video. But it was so nice to lie out there for a few hours and just enjoy the sun! Mom was with me out there for the first 40 minutes, but when Barbie got too hot, they went home and I called my Grandmother and talked to her on the phone for the rest of the time. COZY!

Now I’ll fix a lighter lunch, reply to some e-mails and start editing the video! See you later. Hope you’ll enjoy some of the weather now this afternoon! Hugs

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..