Palma vlogg 4

https://www.youtube.com/watch?v=ANiA1XNcvsw

Godmorgon!

Jag mår lite bättre idag än vad jag gjorde igår morse. Men det är värst på morgonen när jag har varit tyst så många timmar, då täpps hela halsen igen och rösten försvinner. Men jag mår inte dåligt utöver halsen och näsan som är lite täppt också vilket är skönt!

Här ovan har ni dagens vlogg vilket är vlogg nummer 4 från Palma. Det är den näst sista videon från semestern och på tisdag kommer den 5e och sista innan vi återgår till vardag igen. I den här vloggen så går vi i ett shoppingcentrum och både mami och jag får med oss något hem, vi fotar massor av bilder hit till bloggen (haha nu får ni se behind the scenes). bland annat! Ni får se allt i videon. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..