Glass & jordgubbar i solen

Jag har varit hemma hos min pappa idag. Det var supermysigt verkligen och så behövligt! Jag har inte träffat pappa på nästan 3 veckor tror jag att det blir nu och han och jag pratar väldigt sällan i telefon heller så vi behövde lite catch-up time.

IMG_5063
IMG_5061
IMG_5064

Även fast vädret har varit lite oklart, alltså varannan timme är det moln och sen är det strålande sol och sen är det molnigt igen så har det i vilket fall varit varmt hela tiden. Så vi la ut dynorna i lounge gruppen på altanen och satt där ute. Bilderna ovan ser ju nästan sponsrade ut men TYVÄRR så är det inte det… haha, jag hade ju älskat att samarbeta med Choice glassarna från GB. SÅ GODA! Vi hittade smaken almond with cocoa twist i butik igår för första gången. Det är lätt min nya favoritsmak nu faktiskt! Jag har tidigare gillat jordgubbe bäst men mandelsmaken tog över! Så god glass med mandelsmak och chokladsås all over. Mums 


I have been at my dads home today. It was super nice indeed and so necessary! I have not met Dad in almost 3 weeks now, and he and I rarely even talk on the phone either, so we needed some catch-up time.

Even though the weather has been a bit unclear, so every two hours it’s cloudy and then it’s rainy sun and then it’s cloudy again, but it has been warm all the time. So we put out the pillows in the lounge group on the balcony and sat out there. The pictures above almost look sponsored but it’s not… haha, I’d love to cooperate with the Choice ice cream from GB. SO GOOD! We found the taste almond with cocoa twist in store yesterday for the first time. It’s easy my new favorite flavor now actually! I have previously liked strawberry best but the almond flavor took over! So good ice cream with almond flavor and chocolate sauce all over. Mums

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..