Ett ryggpass i gymmet

Hej bästa ni!

Igår efter att jag hade postat ”Dagens tränings outfit” (klick!!) så fick jag frågan om jag inte kunde publicera hela träningspasset? Jag hade självklart redan planerat att göra det så jag fotade alla övningar jag gjorde och tänkte dela både bilder, övningar, reps och set med er i det här inlägget.


Hello, you guys!

Yesterday after I had posted ”Today’s training outfit” (click!!), I was asked if I could not publish the entire training session? Of course I had already planned to do it so I photographed all the exercises I did and thought to share both pictures, exercises, reps and sets with you in this post.

IMG_5361
IMG_5362

Latsdrag
12 reps x 5 set

Lat pulldowns 
12 reps x 5 set

IMG_5363
Latsdrag i cable
15 reps x 4 set

Lat pulldowns 
12 reps x 5 set

PicMonkey Collage
Pullovers i cable 
12 x 4 set 

Pullovers 
12 reps x 4 set 

IMG_5364

Bred rodd i maskin 
12 reps x 4 set

Row in machine 
12 reps x 4 set

IMG_5368
IMG_5367
Stång rodd – smalt grepp
10 reps x 5 set

Bar row – narrow grip
10 reps x 5 set

Vad tyckte ni om att jag istället för att posta alla bilder överst och sedan lista övningarna längst ner som jag brukar att jag gjorde såhär där jag skrev övningarna under bilderna så att ni förstår hur övningen ser ut? Berätta gärna!

Hur som helst så hoppas jag att ni kanske blev lite inspirerade till att träna lite rygg! Förhoppningsvis så kanske ni vill prova på ett liknande pass som det jag gjorde igår? 🙂 Jag tycker att det här passet var bra, det gick hyfsat snabbt och det var roligt + brändes i ryggen. YES!


What did you think about me instead of posting all the pictures at the top and then listing the exercises below instead wrote the exercises below the pictures so that you understand how the exercise looks? Please tell me!

Anyway, I hope you might got a little inspired to train some back after this post!  Hopefully you might want to try a similar session next time that you hit the gym.  🙂 I think this session was good, it went pretty quickly and it was fun + burned in the back. YES!

LOADING..