Fullspäckad dag

P5241207
P5241227
P5241195
P5241217
P5241206
P5241225
Shorts – H&M // Body – H&M // Kappa – Gina Tricot // Skor – Scorett // Armband – Pandora, Thomas Sabo & Marc By Marc Jacobs

Hej på er!

Jag är helt slut. Jag har velat sätta mig ner och blogga hela dagen men jag åkte hemifrån på ett möte i stan redan vid tio imorse och sen kom det upp nya saker hela tiden och jag kom liksom aldrig hem. Men nu när klockan är närmre 5 så är jag äntligen hemma och ska äta en alldeles för sen lunch, ÄNTLIGEN. Haha! Jag tycker inte om att jag inte hunnit blogga på hela dagen, det gör mig lite smått stressad. Jag menar, detta är ju ändå mitt jobb och jag vill sköta det bra. Nu så har jag dock varit borta för att jobba med saker runt mina sociala medier idag så jag har ju i alla fall varit produktiv!

Jag har inte sagt det till er tidigare. Men ni vet ju att jag ska flytta min blogg till Veckorevyn och i samband med detta så skrev jag också kontrakt med YouTube nätverket United Screens.  Jag var där tidigare idag och hade ett möte med min Partner manager Amanda. Det var verkligen superkul och vi satt och pratade massa seriöst varvat med en hel del skratt, SÅ härligt! Jag känner på mig att nu när jag byter både till Veckorevyn och United Screens så kommer jag att bli mer taggad igen, det känns så roligt att jobba med nya människor. Jag är riktigt pepp! Nu är det ju faktiskt mindre än en vecka kvar tills jag flyttar bloggen till VeckoRevyn, så spännande!

 

  1. Du är verkligen så himla vacker och inspirerande!! Och du verkar även som en helt fantastisk person. Skulle verkligen bli sååååå glad om du gjorde en ”What I eat in A day” video, en video om din hudvårdsrutin och även hur du sminkar dig. Som sagt, du är fruktansvärt vacker och inspirerande ❤️

  2. Hej fina Ellen!! Din blogg och youtubekanal är så BRA! Du inspirerar verkligen ❤️ Du ser verkligen så hälsosamt vacker ut utan att du överdriver med träning osv. Önskar att jag hade samma motivation som dig till att träna och äta hälsosamt. Jag försöker flera gånger men tröttnar väldigt fort, framförallt när det gäller kosten som jag tycker är svårast. Har du några tips!?!? Vill verkligen komma igång och få det till en livsstil.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..