Boulebar

I Sickla Köpkvarter precis vid SF bio har dem öppnat upp en Boulbar. Jag har aldrig sett detta tidigare så det måste vara något helt nytt! Jag gick i Gymnasiet där och där caféet ligger hade jag mitt utspring på studenten faktiskt!

Det var min mamma som tipsade om detta och hon tog med mig och Jesper dit igår. Det var verkligen supermysigt, det var en väldigt laiedback stil där vilket jag gillar! Vad jag gillade ännu mer var att dem hade flera veganska glassar som inte bara var vanlig sorbet! Så jag åt chokladglass gjord från kokosgrädde istället för kogrädde. SÅ gott! Jag kan verkligen rekommendera det här stället. 🙂


In Sickla Shopping district just by SF bio, they have opened a Boulbar. I’ve never seen this before so it has to be something new! I went at high school here and where the cafe was located I actually had my graduation!

It was my mother who spoke about this and she brought me and Jesper there yesterday. It was really super cozy, it was a very laiedback style there which I like! What I liked even more was that they had several vegan ice cream which was not only the usual sorbet! So I ate chocolate ice cream made from coconut cream instead of cow cream. So good! I can really recommend this place. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..