Dagens bröstpass på gymmet

Bänkpress
10 reps x 5 set


Bench press
10 reps x 5 sets

Hantelpress på snedbänk
12 reps x 4 set


Dumbbell press 
12 reps x 4 set

Flyes i maskin
15 reps x 3 set


Flyes in machine 
15 reps x 3 sets

Superset: Flyes uppifrån i cable & framåtlutande flyes
12 reps / vinke x 4 set


Superset: Flyes in cable & leaning forward flyes

Avslut: Armhävningar. Jag klarade inte ens 1 armhävnig efter detta pass, jag var helt slut! Så jag avslutade med några reps på knä innan jag gav upp och åkte hem. 😀 GRYMT pass minst sagt!


Ending: Push-ups. I didnt even make 1 reps after this session, I was to tired! So I did a few reps on knees instead before I went back home.

  1. Hej Ellen! Jag är sjukt nyfiken på hur du tycker livet och vardagen fungerar som vegan? Hur mår du? Känner du dig pigg och stark på gymmet? Har du gått ner i vikt? Jag är som sagt så nyfiken på vad du har märkt för skillnad/resultat. Har själv precis slutat äta kött/fisk/fågel och funderar på att ta det snäppet längre jag med. Let me know!! Och tack för en bra blogg!
    /Julia

  2. Hej finaste du! ❤️ Tänkte bara fråga lite om din träning. När du kör typ ett ryggpass tänker du då att du ska välja övningar så att du tränar hela ryggen eller tar du bara dom övningar som du känner för? Tänkte om du har några tips hur man ska tänka. Jag använder bara dina träningspass och jag älskar dom! Skulle jätte gärna vilja köpa ett ”komplett” träningsschema av dig. Ha det bra. ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..