Video #11

Det hr varit flera på senaste i mitt kommentarsfält på YouTube som har frågat om jag kan visa hur jag sminkar mig. Så jag tänkte att jag skulle slänga in en sådan video här i videomånaden. 😀 Detta är välditg annorlunda för att komma ifrån mig. Jag har ju gjort någon chit-chat GRWM tidigare men det här är en renodlad sminkvideo där jag visar hur jag gör min vardagssminkning på 10 minuter. Detta är alltså så som jag brukar ha de alldra flesta dagar!

Hoppas att ni kommer att gilla den här videon så ses vi igen om ett par timmar. Jag har tränat bröst nu på morgonen och fotat alla övningar så lite senare idag kommer det ett schysst upplägg för ett bröstpass på gymmet!

  1. Vad heter färgen på ögonskugga från Bareminerals? Glimmers är själva typen av ögonskuggan, men de har olika namn. Den du använde var sååå fin!

  2. I något tidigare inlägg så berättade du att du använde kokosolja , funkar de bra?
    Jag har blandhy, använder jag för fet créme får jag finnar, använder jag lätt créme blir jsg torr och får finnar . (Oftast runt hakan/mun) har du tips?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..