Hösten är här – Outfit

Tröja – LÄNK // Kjol – Gina Tricot  // Skor – LÄNK

Tröja – LÄNK // Kjol – Gina Tricot  // Skor – LÄNK

Godmorgon!

Jag hoppas att ni har sovit gott inatt! Själv har jag knappt sovit alls, det har varit varmt, trångt oh obekvämt om man säger så. Min mamma är bortrest så Barbie bor här på heltid just nu och att ha både en jättepudel, en man och en minipudel som gärna vill dela kudde så har jag inte fått mycket sömn. Men det är lite mysigt ändå, jag älskar att ha båda mina hundar här. <3

Jag har precis varit ute och promenerat med dem nu och fy alltså vad kallt det har blivit nu, det är väl 12 grader ute eller sådär men det känns betydligt kallare när det blåser så som det gör. Men jag ser faktiskt fram emot hösten tro det eller ej. Typ en sak som är  bra med hösten är kläderna, typ så som jag är klädd ovan med stickadtröja, strumpbyxor och boots. JA JA JA! jag tycker att höstkläder är de snyggaste kläderna nämligen! Kjolen jag har på mig köpte jag i somras men hittar tyvärr inte en länk till den, den har väl tagit slut eller något… Jag har som sagt haft den ett bra tag men jag har knappt använt den, jag tycker inte att den är så somrig. Men den passar utmärkt nu på hösten till en stickadtröja, strumpbyxor och kappa! 🙂


Good morning!

I hope you have been sleeping well! I have hardly slept at all, it has been hot, crowded oh uncomfortable if you say so. My mom is on holiday so Barbie is living here full time right now and having both a giant poodle, a man and a mini poodle who would like to share pillow with me, I have not had much sleep. But it’s a little cozy anyway, I love to have both my dogs here. <3

This is how I look today. Its so cold now, it’s 12 degrees out or so, but it feels much colder when it’s blowing as it does. But I actually look forward to the fall believe it or not, I think autumn clothes are the best looking clothes! I bought the skirt that I’m wearing this summer but unfortunately I do not find a link to it… I’ve had it for a while, but I’ve barely used it, I do not think it’s so summery. But it fits well now in the fall to a knitted sweater, boots and a coat! 🙂

  1. Hej! Alltså jag försöker bli lite klokare på allt det här med soja. Vet du något om det, dvs är det verkligen en bra produkt? (t.ex. sojamjölk, sojakvarg, sojayoghurt, tofu m.m.? Det har ju bra näringsvärden (och jag gillar det framför t.ex. havrebaserad yoghurt som jag tycker smakat blä när jag testat..) men vad jag förstår så är inte framställningen av dessa produkter särskilt bra? Är det pga detta som regnskogar skövlas och bidrar den sojan som man som vegetarian/vegan äter till miljöförstöring?? Kanske svår fråga men testar ställa den iallafall! 😀 En till liten fråga, använder du dig av något proteinpulver? Tips på något gott som inte är svindyrt? 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..