Nyckelviken naturreservat

Åh, jag har haft en så himla mysig dag. Min mamma kom förbi mig och så tog vi på oss bekväma kläder a la yoga pants och stickadtröja, och satte oss i bilen och åkte ut till Nyckelvikens Naturreservat i Nacka.

Jag har inte varit där sen jag gick i 9an för 5 år sedan när vi gjorde orientering i skolan. Men idag var jag tillbaka. Det var verkligen mysigt trots att regnet hängde i luften hela tiden. Vi gick en lång promenad i cirka 2 timmar, inte en power walk då utan en riktig myspromenad. Vi gick både i skogen och vid herrgården som ligger där. Sen finns det hagar med både kor, hästar, får osv. Det är verkligen mysigt där och djuren ser ut att verkligen njuta och ha det bra.

Jag vet inte, men jag känner mig fylld av ny energi och känner mig liksom glad efter den här promenaden ute i naturen. <3


Oh, I have had such a wonderful day. My mom came past me and then we took on comfortable clothes a la yoga pants and knitted sweater, and sat in the car and went to Nyckelvikens Nature Reserve in Nacka.

I have not been there since I was in 9th grade 5 years ago when we did school orientation. But today I was back. It was really cozy despite the rain hanging in the air all the time. We went for a long walk for about 2 hours, not a power walk then but a  real cozy walk. We walked both in the woods and at the manor house that is located there. Then there are cows, horses, sheeps living there too. It’s really cozy there and the animals seem to really enjoy and feel good.

I do not know, but I feel filled with new energy and I feel happy after this walk out in the nature. <3

 1. Undrar om du kan dela mig dig av lite tips för nybörjare inom styrketräningen, eller har tränat regelbundet snart en måndag kanske..
  Ska man ta det lugnt i början och lära sig tekniken för att sedan öka vikten?
  Är det bäst att göra superset eller köra en övning klart?
  Hur hårt måste man köra för resultat och tar det flera måndader innan resultat eller några veckor?;)
  Tänker mig att köra 4 gånger i veckan, typ:
  Onsdag: ben
  Fredag: armar, axlar, rygg
  Lördag: kondition + mage, armar
  Söndag: ben
  Är det även bättre att köra få reperationer med låg vikt för ökad muskelstyrka?
  Sry för många frågor men vill gärna komma igång nu!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..