Vlogg | 23.09.17

https://www.youtube.com/watch?v=Z0Q8mGlPa7I

Här kommer vloggen som jag filmade igår. Det slutade med att jag gjorde en storhandlingshaul i den dessutom. Jag hade inte planerat att visa min storhandling med mat men så blev det, ni brukar ju gilla det! 😀

Detta var verkligen en bra dag och jag känner mig fylld med ny energi efter den. Jag ska verkligen se till att ta mig ut till naturen och skogen oftare. Jag är uppvuxen ute i Älta i Nacka och där finns det skog lite här och var + mycket sjöar. Men där jag bor nu så är det faktiskt ingen skog på gångavstånd utan man måste åka bil eller buss för att komma dit. Dock är jag väldigt nöjd med vart jag bor vid havet. Men jag saknar skogen!

Jag och Jesper har sagt det att när vi får barn då ska vi bo närmre naturen. 🙂 Men det lär dröja några år!

  1. Vet inte riktigt hur man lämnar hjärtan/tummen upp men jag tycker det var en jättebra idé att göra en vlogg med din familj om vem som vet mest. Älskar dina vloggar och ser alltid fram emot dom! Kram och ha det bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..