Vego semlor

Såhär lycklig ser jag ut när jag får mumsa på semlor! :D

Jag fick just ett sms från min mamma där hon skrev ”Ellen, imorgon är fettisdagen!!”. Jag vet inte om hon bara ville påminna mig eller om det var en pik att jag ska baka mina veganska semlor och bjuda hem henne på en fika… 😉

Bilderna ovan är från ett par veckor sedan när jag bakade semlor för att få till ett bra recept att dela med er. Det blev verkligen helt fantastiskt gott! Jag delade det för en vecka sedan och för er som vill baka semlor imorgon så finns receptet HÄR (klick!!)


This is how happy I get when I mumble on semlor! 

I just got a text from my mom where she wrote ”Ellen, tomorrow is the semel day!!”. I do not know if she just wanted to remind me or if it was a heads up for me to bake my vegan semlor and invite her over… 😉

The pictures above are from a couple of weeks ago when I baked semlor to get a good recipe to share with you. It turned outreally amazing! I shared the recipe a week ago and for those who want to bake semlor tomorrow, there is the recipe HERE (click!!)

LOADING..