Två frågor om styling verktyg

Inlägget innehåller annonslänkar.

Godmorgon fina ni och happy valentines day ♡

Min dag har inte riktigt startat än. Jesper ligger och sover men jag har varit uppe sen en stund tillbaka då Daisy väckte mig och ville gå ut och kissa. 🙂 Men idag ska vi ha en mysig dag, egentligen precis som vanligt men Jesper är ledig så vi kan lika gärna pyssla om varandra lite extra eftersom att det ändå är alla hjärtans dag. 😀

Bilderna ovan är från igår, jag lockade mig och piffade för en video som jag filmade som kommer upp om inte allt för många dagar förhoppnings. Efter att ha postat på min instagram story så fick jag lite frågor angående just håret och det tänkte jag ta nu!

Vad använde du för värmeskydd? 

Svar: Jag använder ett värmeskydd från Rapunzel of Sweden. Det finns HÄR (klick!!). 

Vad har du för locktång? 🙂

Svar: Jag fick tips om den här locktången av min nageltjej faktiskt. Hon har alltid så fina lockar så jag frågade vilken hon hade och så beställde jag hem en likadan. Den är från Remington och är helt fantastisk! Den är väldigt prisvärd också, 445 kr. 🙂 Den finns HÄR (klick!!)


Good morning sweeties and happy valentines day ♡

My day has not really started yet. Jesper is still sleeping and I have been up for a while  when Daisy woke me up and wanted to go out and pee. 🙂 But today we are going to have a cozy day, just like usual, but Jesper is free so we can as well enjoy each other a bit extra because it’s still Valentine’s Day. 😀

LOADING..