Svårt att få till det

Hej fina ni!

Det har varit lite svårt för mig att sköta bloggen och samtidigt publicera videor på youtube varje dag. Det blir mycket material som ska fotas, filmas och redigeras och jag har fått kämpa lite med det. Men imorgon är det sista dagen och sen är jag åter igen på banan med inlägg här som vanligt och youtube endast 3 videor i veckan!

Jag hoppas i alla fall att ni har uppskattat vloggveckan och att hänga med i video format!

Här nedan är de två senaste dagarnas videor. 🙂

  1. Så himla tråkigt Ellen, hade massa tips till rom, var där i höstas så skulle jag precis skriva till dig när jag såg att ni var hemma igen haha:(( men ni verkar haft det kanon ändå:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..