Inlägget innehåller annonslänkar
Foto: Malin Göransson 

Stövlar – LÄNK // Jeans – LÄNK // Polo – LÄNK // Jacka – Liknande LÄNK

Vilken dag jag har haft! Det känns som att jag har suttit i bilen mest hela tiden vilket jag princip har. Som jag skrev i ”Veckans planer” så skulle jag tillbaka till Homeopaten idag. Jag var där för 2 månader sedan angående mina problem med magen. Ni som har följt mig ett tag vet att jag sen maj 2016 (alltså innan jag blev vegan) började må illa från ingenstans. När det började och första året så kunde det hända mellan 1-7 gånger per dag. Jag brukar må så illa att jag är på snudden till att kräkas och när jag typ håller emot och inte kräks så blir jag dålig åt andra hållet istället. Detta är superkonstigt och jag har besökt flera olika läkare för mina problem.

Sen fick jag tips om den här mannen som är Homeopat och kinesiolog. Han har hjälpt jättemånga och princip hela Jespers släkt går till honom så jag skulle ge det en chans. Det har faktiskt tro det eller ej blivit bättre sen jag var där sist men det tar tid att läka. Så idag har jag fått ny medicin som jag hoppas ska vara bra för min stackars mage. Men jag tror starkt på att detta kommer att lösa sig i sinom tid. 🙂

För er som vill läsa mitt första inlägg ang detta kan i göra det HÄR. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..