Då var det en ny vecka igen. Den här veckan kommer att bli en av de lugnare veckorna som jag har haft på ett tag vilken känns så skönt! Jag kommer inte ha ett fullspäckat schema redan från start utan jag har möjlighet att planera in saker i mina dagar under veckans gång. 🙏

MÅNDAG 
Idag ska jag till Homeopaten igen. Jag var där för 2 månader sedan för att få hjälp med min mage. Ni kanske minns det då jag skrev om det här på bloggen ? Idag har jag återbesök i alla fall. Det tar 2 timmar att åka bil dit så idag ska jag spendera 4 timmar i bilen. Därefter ska jag redigera morgondagens vlogg och kanske ta mig till gymmet om jag hinner. 

TISDAG
Mitt youtube nätverk United Screens har ett seminarium som jag ska gå på. Det kommer att beröra lagar och regler vid annonsmärkning på sociala medier. Så det är superbra att gå på! Utöver det så ska jag jobba hemifrån hela dagen. 

ONSDAG
Onsdagar är en vlogg dag för mig. Så jag kommer att filma hela min dag och sedan sitta uppe halva natten och redigera… 😉 Mitt på dagen har jag planerat in ett lunchmöte på Bonnier med min säljare Charlotta och sen är planen att jag ska övningsköra med min pappa. ÄNTLIGEN! Resten av min dag får ni ta del av i vloggen som kommer upp på torsdag! 

TORSDAG 
Jag ska träffa Malin min fotograf på förmiddagen och fota lite outfit bilder hit till bloggen. På eftermiddagen sen ska jag tillsammans med mamma åka på spa! Hur mysigt? 

FREDAG 
Vi kommer att sova över på spat från torsdag till fredag och planen på fredagen är att vi ska äta en mysig frukost och sen ha spamys hela dagen. ❤️

LÖRDAG
På dagen har jag ännu inga planer men på kvällen ska jag ut på stan och äta middag med Olivia. Det ska verkligen bli supermysigt😍

SÖNDAG
Idag ska jag få besök av en tjej som heter Veronica. Hon mailade mig förra veckan och berättade om sig själv och frågade om hon fick gästa min Youtube kanal. Hon är utbildad rawfood kock och inom näringslära och vegankost. Coolt! Så hon ska komma hem till mig och vi ska tillsammans filma en youtube video där vi  lagar en trerätters raw vegan middag! Det ska verkligen bli superspännande! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..