Det har tyvärr varit lite kyligt nu dessa dagar i Amsterdam. Inte jättekallt men jag har frusit trots långärmat och skinnjackan. Men igår plötsligt vände det och det blev jättefint väder. Strålande sol och 23 grader, dvs shorts och t-shirt väder 😉

Så jag och Jesper gick till en matbutik och köpte på oss massa gott för en picknick. Det blev både mango, jordgubbar, ananas, granatäpple, banan, hallon, chokladdoppade jordgubbar, smoothie och Jesper köpte en våffla dränkt i choklad. Alltså wow! 😍🙏

Det finns massvis med fina parker i Amsterdam och 1 minut från vårt hotell ligger Rembrandtpark. Så vi tog med oss vår picknick dit och satt där i flera timmar. Jag hare solen i ryggen så jag har brände mig till och med lite… 😂 Det var fantastiskt mysigt i vilket fall 🙏❤️

 

  1. Så roligt att ni hade en bra helg! Mitt livs bästa beslut var att flytta hit. Man tror att man kommer bli ”hemmablind” efter ett tag men nej, kan fortfarande när jag cyklar någonstans slås av hur vackert det är och att jag BOR här nu… det är surrealistiskt.

    1. Åh det låter ju helt fantastiskt! Amsterdam är verkligen en vacker stad och väldigt trevliga människor och god mat 😍🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..