Det var egentligen bara en enda resturang som vi hade bestämt i förväg att vi skulle till när vi åkte till Amsterdam och det var Vegan Junk Food Bar då det är den som verkar vara det mest hypade veganska stället i Amsterdam. Så jag och Jesper promenerade dig igårkväll för att se om ”it was worth the hype” så att säga… ;)

Det var egentligen bara en enda resturang som vi hade bestämt i förväg att vi skulle till när vi åkte till Amsterdam och det var Vegan Junk Food Bar då det är den som verkar vara det mest hypade veganska stället i Amsterdam. Så jag och Jesper promenerade dig igårkväll för att se om ”it was worth the hype” så att säga… 😉

Vi beställde in varsin original burgare och till det delade vi på en sötpotatis pommes. Ser ni hur maxad den här maten ser ut? Helt sinnes 😍 Jag ska tala om att stället definitivt är värt hypen för jäklar vad gott detta var! Hamburgarna var helt perfekta men massvis av för saker, en fantastisk majonnäs och burgaren i sig var gudomlig 🙏

Den här restaurangen har 3 olika lokaler och den vi var på ligger på adressen: Staringplein 22, 1054 VL Amsterdam, Nederländerna.

Om du någon gång åker till Amsterdam, köttätare eller vegan: så måste du besöka det här stället. Supergott och bra priser 😄🙏

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..