Efter att ha varit på Koloni Yogayama med Ida här om dagen så var jag bara tvungen att gå dit nu igen… haha! Men den här gången gick jag dit med Malin och vädret tillät att vi satt på deras uteservering dessutom, så härligt.

Efter att ha varit på Koloni Yogayama med Ida här om dagen så var jag bara tvungen att gå dit nu igen… haha! Men den här gången gick jag dit med Malin och vädret tillät att vi satt på deras uteservering dessutom, så härligt.

Jag var lite tråkig men jag tog faktiskt samma som sist. En rå pad thai med sjögräs nudlar och jordnötssås. Alltså WOW vad gott!! Malin däremot tog något annat på menyn.  En varm glasnudelsallad med sojaspett som även den verkade väldigt god.

 

  1. Vad hände med hon andra Malin som var din bästa vän förut? Safirs eller nåt sånt 🙂 Ser aldrig henne mer?

  2. Hej, är du nöjd med utseendet på din blogg som finns hos alla Veckorevyn bloggar? Upplever att det är väldigt mycket reklam som hamnar mitt i inläggen och stör läsningen, har du fått andra som tycker samma? Upplever det mest via mobilen men även på datorn 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..