VECKANS MÅENDE
Om ni minns förra veckans schema så sa jag att jag var lite nervös då jag hade ett fullspäckat schema och att jag inte visste om jag skulle orka. Men jag har mått jättebra! Även om måndag, tisdag och onsdag var lite stressigt att få ihop så gjorde dagarna i Amsterdam mig avslappnad och vägde upp. Ska man beskriva veckans mående med 3 ord så är det: kär, lycklig och exalterad 😍 

VECKANS MÅENDE
Om ni minns förra veckans schema så sa jag att jag var lite nervös då jag hade ett fullspäckat schema och att jag inte visste om jag skulle orka. Men jag har mått jättebra! Även om måndag, tisdag och onsdag var lite stressigt att få ihop så gjorde dagarna i Amsterdam mig avslappnad och vägde upp. Ska man beskriva veckans mående med 3 ord så är det: kär, lycklig och exalterad 😍 

VECKANS JOBB
Jag har vloggat 5 av 7 dagar. Nu återstår det bara att redigera allt också… Jag hade några möten måndag-onsdag, fotograferingar med min fotograf, en hel del Mail… En normal arbetsvecka. 🙂 

VECKANS LÄSKIGASTE
När vi var i Amsterdam besökte vi ett tortyr museum. Varför vet jag inte utan vi gick förbi av en slump och så gick vi in. Hur vi människor behandlade varandra förr är ju helt sinnesjukt och det är inte ens särskilt länge sedan man använde dessa olika typer av tortyrer när man väl tänker efter. Fy alltså, jag blev illamående av att se och läsa om hur man torterade varandra förr… 

VECKANS GODASTE MÅLTID


LÄTT svar. De veganska pannkakorna med banan, jordgubb och choklad hasselnötssåsen från Happy pig Pancake shop i Amsterdam var absolut godast. Det var för tusan den godaste pannkakan jag ätit i mitt liv 😩😍

VECKANS TRÅKIGASTE
Det har inte hänt något tråkigt alls den veckan som var. Jag har haft en perfekt vecka ❤️ Men ska jag vara tvungen att välja något som var tråkigast så var det att vi aldrig besökte Anne Frank museet, köerna där var helt sjuka och vi kände inte att vi ville lägga 2 timmar på att stå i kö när vi faktiskt kunde uppleva andra delar av staden. 

VECKANS LÅT
Bubble gum – VAX, Sorana

VECKANS BÄSTAAtt få ge Jesper hans födelsedagspresent vilket var resan till Amsterdam. Jag har verkligen sett fram emot det här och det blev precis som jag tänkt mig. En riktigt romantisk weekend, och tro det eller ej så blir jag bara mer och mer kär i min Jesper och det gjorde mig lycklig hela vägen in i själen att se hur glad han var att få åka till Amsterdam med mig och han sa flera gånger att han var tacksam att jag bjöd honom på detta. ❤️

VECKANS KLÄDESPLAGG

Med tanke på vädret så har jag använt solglasögon dagligen. Jag har tidigare varit väldigt dålig på att använda solglasögon för att jag inte tycker att jag ser bra ut i det. Men det är ju bara trams, klart att jag ska skydda mina ögon från solen! Jag har 3 olika solglasögon som jag brukar använda beroende på vad jag har för outfits men dessa två ovan är de jag använder allra mest. 😀 De som är peach färgade (bilden till vänster) kan du köpa HÄR (LÄNK) och de som har färgen coco (bilden till höger) kan du köpa HÄR (LÄNK).

VECKANS MYSIGASTE

Att åka på kanalkryssning genom Amsterdam tillsammans med min kärlek tar absolut priset för att vara veckans mysigaste upplevelse. 

VECKANS BOOST
Solen är veckans boost. Är det sommar i Sverige nu?! Wow vilket väder 😍 Det här boostar mig varje. Känns inte hela livet lite lättare när man får värme och sol? ☀️

VECKANS MEST LIKADE BILD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..