Nu är jag hemma i Sverige igen. Jag är verkligen så glad att vädret fortfarande är fint här, nu har vi ju haft sommar i över en vecka! Så planen idag är att ta oss till någon sjö, sola och bada. Min stora hund Barbie älskar ju att simma och jag hoppas att Daisy kommer tycka att det är roligt också. Det hade varit så kul att få kasta boll och leka med henne i vattnet idag. :D

Här är dagens vlogg och också den första videon av 3 från Amsterdam! Ni får hänga med på hela vår första dag, allt från Arlanda till vår goda frukost i Amsterdam, vi strosar runt i staden, shoppar, kollar in hotellrummet, äter gott… Ja ni fattar! Kolla in videon och glöm inte att trycka på Gilla hjärtat😘

  1. Hej Fina! Älskar din blogg och du inspirerar enormt.
    Jag har lite planer på att åka till Amsterdam, kan du inte göra ett inlägg( eller svara på kommentaren 🙂 ) om vilket hotell ni bodde på Osv? 🙂
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..