Det blev aldrig av att jag uppdaterade bloggen igår eftermiddag. Jesper var ledig från jobbet och det var fantastiskt väder så jag valde att låta datorn vila och njuta av livet. Vi hade faktiskt en helt perfekt dag, verkligen den ultimata sommardagen enligt mig.

Vi har haft pappas bil här hemma sen ett par dagar tillbaka så när vi hade vaknat igår åkte vi till mammas jobb och hämtade upp Barbie. Jag tycker inte att det är okej att Barbie sitter inne på ett kontor när jag faktiskt har möjlighet att vara ute en hel dag, då måste hon med. Så vi packade med oss filtar, tog båda hundarna och åkte till en strand i närheten av där min pappa bor ute i Älta.

Barbie älskar att kasta boll och leka apport i vattnet. Hon är faktiskt väldigt bra på att simma. 😀 Men för Daisy var det här den första gången i hennes liv som hon fick bada. Hon var en naturbegåvning på att simma faktiskt, jätteduktig. Vi kastade boll ut i vattnet konstant i cirka 1,5 timme och när båda hundarna var så kalla att de skakade så sa jag stopp och la mig och solade. Både Barbie och Daisy ville ju självklart fortsätta så jag fick bollen lagd i mitt ansikte och på bröstet 15 gånger säkert innan de gav upp… 😂 När hundarna var torra så åkte vi hem till pappa, åt glass i solen med min syster i ett par timmar innan vi åkte hem till oss igen. Vi var alltså ute från klockan 10 på morgonen tills klockan 8 på kvällen, ULTIMATA sommardagen enligt mig. Njöt ni av vädret igår?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..