Hej! Jag har också funderat på att gå och vaxa mig men är rädd att det ska göra ont.. blev det svullet och gör det bara ont för stunden eller sitter det i några dagar? Kram

Svar: Det gjorde ont precis när hon vaxade och sen gjorde det inte ont mer. Jag var inte svullen, inte röd och har inte haft ont efteråt. Inte ens samma dag. Så det var smärtsamt för stunden men det tog bara 15 min så det var snabbt över. Nu har det gått cirka 2 veckor och jag är fortfarande hårfri, inte ett hårstrå så långt ögat kan nå 😉 Hon sa också att det gör mest ont första gången och sen kommer det att göra mindre ont. Sen ska jag nog också säga att det var sockervaxning jag gjorde. Det ska vara skonsammare än vanlig vaxning av vad jag har förstått! Kram! 

Hej! Då måste jag bara fråga, var gjorde du vaxningen? Har hört att det inte är så många som kör veganskt. 🙂 Gillade du salongen? Hur mycket kostade det, och var det ”seriösa” och trevliga personer som jobbade där? Kram!

Svar: Jag gjorde på Sockervaxning Stureplan. Sockervax innehåller inga animalier så det är veganskt. Jag minns inte exakt vad hon sa att ingredienserna var med det är socker, vatten och något mer jag inte minns tror jag. 🙂 

Hon som vaxade mig var jättetrevlig och väldigt seriös. Hon håller utbildningar i sockervaxning också så hon är duktig.  Jag kommer att gå dit igen, jag är väldigt nöjd. Det kostar 599kr första gången för en brasiliansk vaxning och gången efter något billigare. Det står på hemsidan (Klick!!) Kram! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..