Igår hade jag en supermysig dag verkligen. Vid lunch promenerade jag till Hotell Miss Clara där fina Ida Warg hade sin lanserings lunch för hennes alldeles egna brun utan sol produkter.

Vi höll till på takterassen på Miss Clara och det var helt magiskt  vackert. Det var verkligen jättetrevligt och särskilt mysigt också att Ida hade bjudit in så fina människor.

Visst är förpackningarna till produkterna snygga? Jag tackar ju inte nej till att ha dessa i mitt badrumsskåp i alla fall. 😀 Alla produkterna är 100% veganska och doftfria vilket jag älskar. Många gånger tycker jag att brun utan sol har en ganska säregen doft som inte alltid uppskattas. Så det ska bli spännande att testa dessa som ska vara doft fria. 🙏

Med älskade Sabina & söta Therese.

Detta åt vi på eventet. Varmrätten var en vegansk krämig pasta och tofu. Jag vet inte vad dem hade gjort med tofun men den var helt otroligt god. Jag vill nog till och med våga påstå att det är den godaste tofun jag ätit hittills i livet. 😀 Till efterrätt fick vi en fräsch fruktsallad.

Jag är så glad för Idas framgångar och så så stolt! Vilken kvinna 😍 Ida Warg Beauty kommer att säljas i alla H&M butiker runt om i landet och på Åhlens City Stockholm samt Åhlens City Göteborg. Såklart även på hennes egen webbshop Welloteket och på Åhlens webbshop.

Tusen tack fina Ida för att jag fick vara med på din speciella dag. Jag är jätteglad för din skull och alla dina framgångar. You go girl!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..