Igår startade jag min arbetsdag på Rapunzel Of Sweden. Jag har samarbetat med dem i nu säkert 5 eller 6 år? Jag minns inte riktigt men jag vet att jag gick till dem en gång och blev jag nöjd som aldrig förut och sen så har jag aldrig gått någon annanstans och vi började sen att samarbeta. KUL! Hur som helst, jag gav förslaget till dem att vi skulle filma en styling video ihop där en frisör får visa och lära mig hur man kan göra några snygga men framförallt enkla hair styles nu inför sommaren. Jag tänker både vardag men kanske lite fest, student, midsommar, bröllop…

Det var verkligen kul att filma den här videon och jag fick så många bra hårstyling tips! Jag ÄLSKAR  ju att fixa håret och känner personligen att det är viktigt för mig. Ska jag välja på att gå sminkad eller att ha fixat hår så väljer jag håret alla dagar i veckan… 😉 Jag har förstått det som att ni gillar att kolla på hårvideor också då mina vloggar då jag går till frisören är några av de videorna som fått mest visningar på min kanal. 😀

I videon får jag hjälp av fina Isabelle som jobbar i Rapunzels salong i Stockholm att styla mitt hår i 5 olika frisyrer.

Den första frisyren är en lång ”pony tail”. Det gick att sätta i den på mindre än 5 minuter och resultatet bar en lång och fyllig toffs. Wow! Du kan köpa din egen ponytail HÄR.

Hair style nummer 2 var beach waves vilket är min favorit. Jag gör alltid vanliga korkskruvslockar så denna tekniken var ny för mig men det var verkligen lätt att göra. Lockarna gjordes med denna plattång (klick!!)

Frisyr nummer 3 gjorde vi en fin knut på mig. Detta var verkligen så snyggt?! Jag kände mig liksom lite exklusiv på något vis. 🙂 Denna går att göra både till en ”finare” knut som jag hade men även att göra mer till en ”messy bun”. Du kan köpa hår scrunchien HÄR.

Hair style 4 är clip in extensions. Detta är verkligen så smidigt om man vill ha längre hår vid enstaka tillfällen. Jag använde alltid detta förut innan jag satte i permanent extension. Det kändes verkligen kul att få ha lite längre hår en stund. 😀 Clip on extensions finns HÄR.

Den sista frisyren vi gjorde var en busig fläta. Jag älskar den! Enkelt, snabbt och riktigt snyggt!

LOADING..