VLOGG – Storhandlings haul, helikopter & potatissallad

Godmorgon finaste! Jag är supertrött idag då jag var uppe och jobbade alldeles för länge. Jag satt uppe och redigerade dagens vlogg tills klockan var halv två på morgonen och sen skulle jag upp 06:30. Så det blev lite dumt… 😂

Resultatet av mitt jobb i natt  blev den här vloggen och jag är jättenöjd! Den här dagen var helt otroligt bra och jag blir pirrig i magen bara jag tänker på det. 😍

I vloggen nämner jag 2 olika länkar som jag ska dela. Den första är till hårstyling videon som jag filmade hos Rapunzel. Klicka HÄR så kommer ni till den. Sen sa jag också att jag skulle länka klänningen jag har på mig och det är den HÄR (klick!!). (Annonslänk) Jag hoppas att ni kommer att gilla dagens vlogg lika mycket som jag gör. Klicka gärna på ”Gilla hjärtat” under detta inlägget i så fall!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..