Igår tog jag ledigt från bloggen, det var nämligen min systers student igår så jag rörde inte datorn 1 sekund. Vi hade SÅ mycket att fixa för att göra Tildes dag till den bästa någonsin. ♡

Dagens vlogg är alltså inte en vanlig dag utan det är min finaste, underbara och starka systers studentvlogg. Jag är så stolt att jag inte ens har ord för det. Hon har läst Natur Natur Sam Global linjen vilket har varit en otroligt tuff linje och hon har verkligen kämpat med både skola, träning, jobb och allt möjligt samtidigt. Jag förstår inte hur hon har  både orkat och LYCKATS prestera så bra på alla plan i livet. Jag är verkligen imponerad över hennes viljestyrka, motivation och ja.. ALLT!
GO GIRL!!!
I dagens video får ni hänga med på hela hennes studentdag vilket var en helt fantastisk dag. Glöm nu inte att gratulera henne i kommentarsfältet här nedan, hon förtjänar det!!

  1. Grattis finaste duu❤️❤️❤️Så du har kämpat med allt å det här är du verkligen värd❤️❤️😍👍🏻

  2. Stort grattis till Tilde! Jag tog studenten förra året och det var magiskt! 😁 Hoppas att hon har haft en grymt bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..