VECKANS MÅENDE
Den här veckan har varit minst sagt stressig! Varför den har varit stressig är för att vi bestämde att laga all mat till Tildes student själva. Alltså ingen catering… Så både jag, mamma och pappa har fixat och lagat mat inför detta. Det var lite stressigt att få ihop dagarna med både studentfix, övningskörning, jobb osv men jag har mått fantastiskt bra och haft väldigt roligt! 

VECKANS JOBB
Jag har filmat 2 olika samarbeten som kommer upp på youtube inom ett par veckor. Jag har betat av min Mail, gått på ett x antal möten, redigerat massor och sen har den mesta tiden gått åt Tildes student faktiskt. 

VECKANS GODASTE MÅLTID

Jag var på ett event i början av veckan där vi höll till på Tak Stockholm och åt en god brunch. Alla fick en hel sådan bricka som ovan var. Det var verkligen helt magiskt gott och jag blev proppmätt!!

VECKANS TRÅKIGASTE
Ett av samarbetena jag filmade den här veckan blev jag inte alls nöjd med. Jag tyckte inte att det blev en ”youtube värdig” film och jag vill inte presentera en video jag själv inte tycker om för kunden. Men jag la 4 timmar av min gårdag och filmade om videon och nu är den faktiskt riktigt riktigt bra. Ni kommer att älska den! 😍

VECKANS LÅT

Know you better (feat. Tessa) – Sam Feldt

VECKANS BÄSTA
Tildes student var helt klart veckans bästa!! Dagen var helt fantastisk och vi hade typ 55 gäster som alla var på gott humör och gillade vår mat. Men det bästa var ju att se Tildes lycka och att få dela den med henne 😍

VECKANS KLÄDESPLAGG

Dessa boyfriend jeans från H&M

VECKANS MYSIGASTE

Igårkväll var en jättemysig kväll. Jag gjorde hemmagjorda hamburgare till mig och Jesper. Vi kollade på film och så köpte vi vegansk ben and Jerry. Sen gick vi båda ut tillsammans på en liten kvällspromenad med Daisy och njöt av solnedgången. Det var helt magiskt mysigt 😍

VECKANS BOOST
Att se Tilde så glad i fredags på studenten boostade mig på alla sätt och vis. Jag blev jätteglad. 

VECKANS MEST LIKADE BILD

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..