MÅNDAG: Jag startar min dag på MINKO för att fixa naglarna. Står mellan att göra vanlig faded french eller kanske pastell gult…? 🤔 Direkt efter jag har varit där ska jag till körskolan för att köra 70 minuter med min lärare. Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra idag, vi börjar bli klara nu och jag ska väl egentligen bara skaffa lite mer vana i trafiken nu när mycket av det rent tekniska sitter som att växla, spegelrutiner, parkera, backa runt hörn och allt vad vi övat på… Efter lektionen ska jag lägga minst 1,5 timme på att plugga teori. Helst längre!

TISDAG: Jesper har jobbat 8 dagar i rad nu men idag är han äntligen ledig. Så vi ska umgås ❤️ Utöver att umgås så ska jag ha en 70 minuters körlektion på skolan, jag ska fota ett samarbete till instagram och jag ska även på Pressdag hos Vass PR. 

ONSDAG: Idag tar min systers pojkvän studenten. Jag ska gå dit med min mamma på mottagningen på eftermiddagen och innan dess ska jag jobba hemifrån och möjligtvis gå på ett event som Desenio håller. Jag vet dock inte om jag hinner på eventet med tanke på Tomas student. Vi får se! 

TORSDAG: Jag tänker försöka se det här som en ledig dag då jag inte vill boka upp mig utan fokusera helt och hållet på att plugga teori till mitt körkort. 

FREDAG & LÖRDAG: Jag har biljetter till Summerburst. Jag bjuder i år och ska bjuda med min pojkvän, min syster och hennes pojkvän. Så vi alla 4 ska gå tillsammans. Ingen av oss har varit på summer burst tidigare så vi alla är jättetaggade 😍

SÖNDAG: Inga planer förutom att övningsköra med någon av mina föräldrar. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..