Hej finaste ni! Idag har verkligen varit en helt fantastisk dag och jag tänkte dela den i bilder med er! Eller ja, min dag hittills idag.

Jesper var ledig från jobbet idag för första gången nu efter 8 dagar på jobbet i sträck. Jag har saknat honom lite här hemma med mig <3 Så vi startade morgonen med att sitta ute på bryggan precis vid lägenheten och bara njuta av solen i cirka 40 minuter direkt på morgonen. Hur mysigt?

Därefter åkte vi in till stan för att ha mysdag. Det första vi gjorde var att promenera till Stikki Nikki. Dem gör all sin glass där själv och har olika smaker varenda gång, en hel del veganska dessutom! Så vi tog 2 stora kulor var. Jag orkade inte ens äta upp min haha… 😂
Sen som ni ser på den andra bilden så gick vi förbi en salong för en drop in tid till Jesper. Han hade inte klippt sig på typ ett halvår så det var verkligen dags!

Efter glassen och frisören mötte vi upp med min fotograf Malin och fotade dagens outfit. Bilderna kommer att komma upp här lite senare. Men för er som undrar redan nu så är min klänning från ZARA, skorna är från Din Sko, väska är en Stella McCartney och jeans jackan är gammal från H&M.

Därefter promenerade vi mot VASS PR som hade pressdag tillsammans med Sephora. Jag fick prova lite nya produkter och blev lite sminkad med en ny foundation på plats. Dessutom fick jag en helt magisk goodie bag. (Tusen tack Vass PR). Det fanns en hel del ansiktmasker där i så jag och Jesper tänkte ha spa kväll ikväll och prova några av dem. Så mysigt!

 

  1. Hej Ellen! Jag följer både din blogg och din youtube-kanal och tycker verkligen om det du gör! Jag skulle vilja tipsa dig om dokumentären ”True Cost”, som handlar om hur bland annat Zara och H&M behandlar sina anställda. Det är verkligen en ögonöppnare! Ha en riktigt härlig dag, kram 🙂

    1. Hej fina! Tusentack, blir verkligen glad😍
      Tack för tips. <3 Stor kram och hoppas att du får en fin dag i solen <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..