Hej mina fina!
Dagens vlogg är i samarbete med STRONGER. Jag är så glad för det här samarbetet då Stronger har grymt snygga träningskläder och som ni vet tränar jag en hel del… Jag själv tycker att jag får mer motivation och tycker att det blir roligare att träna när jag har på mig snygga träningskläder och STRONGER har verkligen det!! 😍

RABATTKOD: ELLEN15 ger er 15% rabatt när ni shoppar HÄR.

I den här videon delar jag ett grymt träningspass för rumpan. Det här kan du göra både hemma och på gymmet vilket är perfekt då alla kan göra det. 🙂 Jag använder 2 olika gummiband i den här videon och dessa är inte ett måste utan dessa gör att övningarna blir lite extra utmanande. Gummiband som de jag har i videon finns på de flesta vanliga sportbutiker som Stadium, Intersport, XXL sport osv…

Träningspasset består av 6 olika övningar. Vi gör 15 repetitioner av varje x 3 set. Du ser alla övningar med instruktioner i videon.

KLÄDERNA JAG HAR PÅ MIG (annonslänkar)
Outfit 1 – LÄNK 
Outfit 2 – LÄNK
Outfit 3 – LÄNK
Outfit 4 – LÄNK
Outfit 5 – LÄNK
Outfit 6 – LÄNK 

Jag hoppas att ni gillade den här videon och i så fall får ni gärna lämna en like!

 1. Fiji är min favorit.
  Hur är storlekarna? Är de små?
  Undrar främst över sportbhn. Hur är stödet?
  Jag använder oftast shock absorber när jag tränar och har då 70E eller 75E beroende på modell.

  1. Jag tycker att dem är normala i storlek. Jag tog den storleken som jag brukar ha i de flesta butiker. Men kolla storleksguiden på deras hemsida om du är osäker. 🙂

   Jag är ju aldrig ute och springer osv så jag vet inte hur stödet är då men till det jag har använt dem i alla fall så har det varit bra städ. 🙂 Jag har storlek small på mig i videon.

 2. Körde detta passet idag på gymmet mwn med vikter
  Sjukt jobbigt pass!! Är helt död!
  Du är så himla himla fin Ellen!!
  Kram

 3. Hej Ellen!

  Övningarna var verkligen toppen och kom lägligt då jag inte har tillgång till gym över sommaren! Och så fina kläder! 🙂

  Reagerade på er superfina matta! Har ni bytt? Är ute efter en ny matta och den ni har nu skulle vara perfekt. Vart har ni hittat den? 🙂

  Ha det bra! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..